Aanbod

Aanbod

Opleidingstraject tot Veggie Thuiskok

Je houdt van koken en kookt wel wat vegetarische gerechten. Maar ja dat zijn vaak dezelfde.. En als je moe terug komt van je werk en op het einde van de dag nog iets inspirerends en gezonds te bedenken, valt niet mee. Hoe pak je dit nu aan?

In dit opleidingstraject van Debsfood4soul leer je jezelf kennen in relatie tot voeding. Wat is jouw constitutie, intoleranties, je verleden met voeding en hoe heb jij het georganiseerd? Met deze helderheid maak jij je eigen plan en leer je precies die kookvaardigheden en productkennis die je nodig hebt om je eigen unieke veggie thuiskok te worden. Je krijgt vertrouwen, verwonderd je over je mooie kookcreaties en voelt je gevoed. Samen met andere vrouwen en mannen leren we van elkaar in verbinding en natuurlijk is samen eten onderdeel van de praktijkdagen.

Klik hier voor meer informatie

 

Boxen

Je woont in de buurt van Enschede en wilt dolgraag vaker vegetarisch eten en duurzamer leven. Je wilt wel zelf koken en leren maar om een opleidingstraject in te gaan, lukt op dit moment om wat voor reden dan ook (nog) niet.

Debsfood4soul heeft boxen ontwikkeld. In de boxen zit een handleiding hoe jij je veggie eten maakt en leuke productkennis en kennis over kookvaardigheden. En uiteraard de ingrediënten en benodigdheden om je maaltijd(component) of producten te maken.

Klik hier om de boxen te bekijken

 

 

Afhaal/catering

Je/jullie wonen in de buurt van Enschede en willen graag lekker en gezond vegetarisch eten. Of misschien hebben jullie een bijeenkomst gepland waarbij jullie ontzorgd willen worden voor mooie vegetarische maaltijden of buffet?

Dat kan! Elke donderdag en vrijdag is er een vegetarische / vegane maaltijd voor de afhaal beschibaar. En Debsfood4soul kan in overleg en eventueel op locatie vegetarisch of vegane catering verzorgen.

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken

 

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.