Wie zit er achter Debsfood4soul?

Ik ben Debby en ik ben er voor jou.

“Ik ondersteun mensen hun unieke pad te lopen om een vegetarische thuiskok te worden met allerlei mogelijke obstakels die hieraan in de weg staan. Ik begeleid jou om te leren vertrouwen dat elk stapje goed is, te verwonderen over het mooie en nieuwe dat we tegenkomen en om samen in verbinding te genieten van lekker gezonde vegetarische voeding. Welkom bij Debsfood4soul.”

Al heel jong was ik geïnteresseerd in gezonde voeding en duurzaam leven maar het bleef altijd bij een hobby. Ik ben Milieugezondheidkunde gaan studeren en Rechten omdat ik goed kon leren en dit dan logisch is. Twee studies verder, kwam ik in de advocatuur terecht, vervolgens in de consultancy en daarna als manager. Ik had een druk leven met werk en sociale contacten en was overal in geïnteresseerd. Maar iets echt helemaal uitzoeken en er volledig voor gaan, is wat anders. Ik had vaak het gevoel tekort te schieten in de verschillende rollen die ik had als moeder, partner, werknemer en ik kwam ook niet toe aan mezelf. Ik voelde me vaak leeg en laag in de energie. Totdat ik ziek werd…

Ik had geen gevoel meer in mijn handen en benen en mijn fijne motoriek was gestoord. Ik werd gedwongen letterlijk en figuurlijk een stap op de plaats te maken, naar binnen te gaan en echt te voelen. Ik werd gedwongen te kijken wat ik zelf deed in mijn eigen creatieproces. Ik werd gedwongen echt te kiezen wat voor mij belangrijk is, waar ik blij van werd en wat gezond voor me is.

Gezonde voeding en duurzaam leven, kwam weer boven drijven en ik ben het gaan leven en manifesteren. In plaats vanuit angst te leven, ben ik gaan staan en vertrouwen. In plaats van te leven vanuit perfectionisme, ben ik gegaan naar acceptatie, overgave en dankbaarheid.

Ik ben heel blij dat ik sta waar ik nu sta en bewust een leven creëer die past bij mijn passie. Ik heb een opleiding tot vegetarisch kok afgerond en heb ervaring opgedaan in de horeca en bij een Ecocentrum. Ik ben meer en meer duurzaam gaan leven in een tiny huisje met moestuin in wording en een eigen voedselatelier in een community (Robsonfabriek in Enschede). Het heeft me gebracht bij gezonde nieuwe vegetarische eetgewoontes die me veel energie brengen om dat te doen wat ik hier te doen heb. Het heeft me gebracht bij nieuwe keuzes over werk dat ik wil doen als vegetarisch kok, docent en ondernemer bij Debsfood4soul.

Word je getriggerd door het pad dat ik heb afgelegd en wil jij ook stapjes zetten naar een gezonde vegetarische leefstijl, meld je aan voor een gratis gesprek.

“Ontdek wie je bent in relatie tot voeding
Maak keuzes die passen bij jouw leefstijl
Eet en leef bewust, lekker en gezond.”

Neem contact op

Via het contactformulier of bel meteen 0655194161

Ik hoor graag van je.
    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.