Catering

Debsfood4soul biedt diverse mogelijkheden om een gezond diner, buffet of workshop/retraite te laten verzorgen, op locatie of bij jou thuis. Voor als je even geen tijd hebt of als je wilt genieten van de contacten bij het diner, buffet of retraite, neem contact met me op via 0655194161. Het is mogelijk allergieën en diëten vooraf aan te geven. Geniet van heerlijk vegetarisch eten en laat je door Debsfood4soul in de watten leggen.

Gezondheid en vitaliteit zijn voor Debsfood4soul belangrijk en dat betekent dat de producten zoveel mogelijk biologisch, lokaal en van het seizoen zijn. Smaak en presentatie zijn ook belangrijk, want eten is beleven en moet vooral lekker zijn.  

 Wat bied ik aan?

1. Catering op locatie 

Dit kan zijn een enkele lunch, diner of buffet (met min. van 15 personen), wellicht zelfs een hele week koken van ontbijt, lunch en diner of alles er tussenin. Je hebt de keuze uit een seizoensgebonden catering of Aziatisch (b.v. Thais of Ayurvedisch). De kosten variëren rond de €37,50,- p.p.p.d. + brandstofkosten (+ evt. verblijf). Bijna alles is mogelijk dus neem contact op over de mogelijkheden.

 

2. Afhaal / event bij VegaRobson.13

Elke derde woensdag in de maand heb ik een heerlijke vegetarische maaltijd klaar op de donderdagavond in de flexruimte van het Robsonpand in Enschede voor €13,50 (hoofdgerecht + nagerecht): Vega eten met een snufje cultuur. Houd de facebookpagina in de gaten wat er gekookt wordt en welke muzikant en of culturele event er komt. @AtelierVegarobson.13.

 

3. Kookworkshops en trainingen

Op locatie of in mijn atelier bied ik vegetarische kookworkshops aan over bv. fermenteren, Chinese voedingsleer en ayurveda. Ook de praktijklessen van de opleiding tot veggie thuiskok vinden plaats in het Robsonpand in Enschede.

 Wees welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen: 0655194161

 

“Ontdek wie je bent in relatie tot voeding
Maak keuzes die passen bij jouw leefstijl
Eet en leef bewust, lekker en gezond.”

Neem contact op

Via het contactformulier of bel meteen 0655194161

Ik hoor graag van je.
    Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.